+3670 318 2111 szep.jozsef@maxolen.hu | +3670 606 9501 papp.laszlo@maxolen.hu

Innotec

BŐRÁPOLÁSI PROGRAM
Americol kézápolási termékek: védelem, tisztítás és ápolás
Mai világunkban kezünk számtalan ipari vegyszernek van kitéve, melyek árát bőrünk fizeti meg. Emiatt az optimális védelem, tisztítás és ápolás elengedhetetlen kezünk állapotának megóvása érdekében. Az Americol minden felhasználási területre ajánl megfelelő terméket. A csomagolásainkon található, könnyen használható színskála segítségével egyszerűen átlátható, mely Americol termékek ápolnak, tisztítanak, fertőtlenítenek, illetve ápolják a bőrt.

Cégünkről

A Maxolen Maxima Kft az Önök leghatékonyabb kiszolgálásán dolgozik. Az elmúlt hónapokban több új vezető márkát és a hozzá fűződő magas színtű technológiát vezettünk be, folyamatosan figyeljük az európai trendeket, hogy a legújabb technológiákat, termékeket teszteljük és vezessük be. Leendő és új partnereinket várjuk online webshopunkba

maxolenshop.hu

Hírekért és új információkért látogassanak el honlapjainkra maxolen.hu  és mmaxima.hu

Termékek

Keramaxi K-SED1

  • Korszerű összetételű kéztisztító természetes (citrusos) összetevőkkel

    Professzionális kéztisztító a hagyományos műhelyszennyeződések eltávolításához, mint pl zsír és kenőanyagok. Oldószermentes recept. Rendkívül hatékony univerzális kéztisz­tító a gépjárműipar, gyártás, építőipar és a hajózás számára. Tisztítja és hidratálja a kezet, és megakadályozza a bőrirritációt. Aloe vera kivonattal és jojoba olajjal készül.

    TERMÉKKÓD 907

Close Menu