+3670 318 2111 szep.jozsef@maxolen.hu | +3670 606 9501 papp.laszlo@maxolen.hu

Americol

BŐRÁPOLÁSI PROGRAM
Americol kézápolási termékek: védelem, tisztítás és ápolás
Mai világunkban kezünk számtalan ipari vegyszernek van kitéve, melyek árát bőrünk fizeti meg. Emiatt az optimális védelem, tisztítás és ápolás elengedhetetlen kezünk állapotának megóvása érdekében. Az Americol minden felhasználási területre ajánl megfelelő terméket. A csomagolásainkon található, könnyen használható színskála segítségével egyszerűen átlátható, mely Americol termékek ápolnak, tisztítanak, fertőtlenítenek, illetve ápolják a bőrt.

Termékek - Kéztisztítók

HAND CLEANER ORANGE

 • Korszerű összetételű kéztisztító természetes (citrusos) összetevőkkel

  Professzionális kéztisztító a hagyományos műhelyszennyeződések eltávolításához, mint pl zsír és kenőanyagok. Oldószermentes recept. Rendkívül hatékony univerzális kéztisz­tító a gépjárműipar, gyártás, építőipar és a hajózás számára. Tisztítja és hidratálja a kezet, és megakadályozza a bőrirritációt. Aloe vera kivonattal és jojoba olajjal készül.

  TERMÉKKÓD 907

HAND CLEANER SPECIAL PRO

 • Ipari oldószermentes kéztisztító

  Erős kéztisztító gél az ipari szennyeződések eltávolításához. Oldószermentes recept. Gyorsan emulgálja az összes szennyeződést, hatékonyan tisztít. Tisztítja és hidratálja a kezet és megakadályozza a bőrirritációt. Kellemes, friss illatú termék. Speciális, közepes viszkozitású formula adagolóval történő használathoz. Prémium minőség Aloe vera ki­vonattal és jojoba olajjal.

  TERKÉKKÓD 843

HAND CLEANER YELLOW

 • Erős citrusos kéztisztító gél a nehézipari szennyeződések eltávolításához

  A rendkívül hatékony kézi tisztítószer, mely bőrbarát súrolóanyagokat és természetes összetevőket tartalmaz. Ideális a makacs szennyeződések eltávolítására, mint zsír, kátrány, festék, ragasztó és festék. Kiváló bőrmegújítási teljesítmény. Friss, természetes citrusos illat. Aloe vera kivonattal és jojoba olajjal készül.

  TERMÉKKÓD 840

HAND CLEANER YELLOW PRO

 • Erős citrusos kéztisztító gél a nehézipari szennyeződések eltávolításához

  Az egyedülálló termékösszetételnek köszönhetően könnyen eltávolítja a makacs szennyeződéseket, mint zsír, kátrány, festék, ragasztó és tömítők. Tisztítja és hidratál­ja a kezet, és megakadályozza a bőrirritációt. Friss citrus illatú. Speciális, közepes visz­kozitású formula az adagolóban történő felhasználáshoz. Prémium minőségű Aloe Vra kivonattal és Jojoba olajjal.

  TERMÉKKÓD 844

HAND CLEANER PAINT-EX PRO

 • Erős kéztisztító a festék, gyanta, szilikon, ragasztó és tömítőanyag gyors eltávolításához

  Erős kéztistztító a nehézipari szennyeződések eltávolítására. Az egyedülálló ter­mékösszetételnek köszönhetően könnyen eltávolítja a makacs szennyeződéseket, példáiul festékeket, gyantákat, szilikonokat, ragasztókat és tömítőanyagokat. Tisztít­ja és hidratálja a kezet, és megakadályozza a bőrirritációt. Prémium minőségű kézi tiszítószer természetes kukoricaliszttel.

  TERMÉKKÓD 936

Close Menu