Innotec

Az Innotec olyan innovatív, kiváló minőségű termékeket képvisel, amelyek professzionális használatra szolgálnak. Az általunk forgalmazott termékek autóipari és ipari karbantartási és javítási tevékenységekre szolgálnak. Célunk, hogy az érdeklődők rendelkezésére bocsássák az innovatív professzionális termékeket, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy kiváló eredményeket érjenek el.

· Minőség kompromisszumok nélkül
· Közvetlen, személyes bemutató eladás
· Optimális szállítási szolgáltatás
· Testre szabott, innovatív termékválaszték

Termékek - Karbantartás

Multi Spray 1000 / Univerzális tisztító

 • Egy erős nedvességtaszító, kenő- és ápolótermék, mely a megszorult részeket, rozsdát és szennyeződést is oldja. Konzerválja és ápolja a kezelt felületeket, valamint optimálisan védi a korrúzió, nedvesség és az időjárás káros hatásai ellen. Védőfi lmet képez, mely nemcsak a nedvesség újboli beszivárgását előzi meg, hanem igen jó kenő- és ápolóhatást is kifejt. 100%-ig szilikonmentes.

  I 1020
  Rendelhető mennyiség: 500 ml

Tyre Lube / Szerelő spray

 • A Tire Lube egy kiváló minőségű kenőanyag a gumi alkatrészek, mint például az autó gumiabroncsok, ablaktömítések és még sok más, összeszereléséhez / szétszereléséhez. Az egyedülálló összetételének köszönhetően ez a termék kiváló kenést biztosít, csökkenti az összes gumi alkatrész súrlódási ellenállását és megszárad.

  I 1055
  Rendelhető mennyiség: 500 ml

Deblock Oil / Rozsdaoldó csavarlazító

 • Egy igen gyors hatású rozsda- és kátrányoldó. Oldja a megszorult részeket, ezáltal megkönnyíti a szétszerelést. Nem fogja meg a gumit. Hőálló! Környezetbarát hatóanyag.

  I 102
  Rendelhető mennyiség: 500 ml

Seal and Bond Remover / Matrica eltávolító

 • Egy technikailag kimagasló termék, mely tömítő-és ragasztóanyagok oldására, lágyítására és eltávolítására lett kifejlesztve. Igen könnyű használat. Tisztít és zsírtalanít minden felületet, oldja a szilikont is. Gyorsan és nyom nélkül párolog.

  I 1270
  Rendelhető mennyiség: 500 ml

Multi Clean / Univerzális habtisztító

 • Egy professzionlis habtisztító majdnem minden felület számára, mint pl.: műanyag, gumi, poliészterek, szőnyegpadlók, bőr, lakkozott felületek, stb..

  I 1236
  Rendelhető mennyiség: 600 ml

Application Activator / Fólia felrakó folyadék

 • Speciálisan alkalmazható, alkoholbázisú folyadék az öntapadó fóliák és feliratok gyors és egyszerű felviteléhez. Gyors száradás alacsony hőmérsékleten is.

  I 1276
  Rendelhető mennyiség: 500 ml

Easy Gasket / Tömítőanyag

 • Az Easy Gasket egy nagyon jó minőségű és könnyen használható tömítőanyag, amely különféle szabványos tömítések cseréjére vagy támogatására szolgál autókban, teherautókban, hajókban, motorkerékpárokban stb.

  I 144
  Rendelhető mennyiség: 275 ml

Repaplast Colour Finish Better Care / Műanyag festék

 • Egyedülálló műanyaglakk az eredeti színtónus visszaállításához javítás után, illetve színfrissítési lehetőség a kifakult színek esetében.

  I 1570-1 fekete 500 ml
  I 1572-1 anthrazit 500 ml
  I 1573-1 sötétszürke 500 ml
  I 1573-2 füstszürke 500 ml
  I 1574-1 középszürke 500 ml
  I 1575-1 fényes fekete 500 ml
  I 1576-1 metálszürke 500 ml