Innotec

Az Innotec olyan innovatív, kiváló minőségű termékeket képvisel, amelyek professzionális használatra szolgálnak. Az általunk forgalmazott termékek autóipari és ipari karbantartási és javítási tevékenységekre szolgálnak. Célunk, hogy az érdeklődők rendelkezésére bocsássák az innovatív professzionális termékeket, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy kiváló eredményeket érjenek el.

· Minőség kompromisszumok nélkül
· Közvetlen, személyes bemutató eladás
· Optimális szállítási szolgáltatás
· Testre szabott, innovatív termékválaszték

Termékek - Ragasztás / Tömítés

Repaplast / Kétkomponensű ragasztó

 • A Repaplast egy kétkomponensű ragasztó, mely a műanyagok különböző területeinél, valamint fémeknél, üvegnél, fánál szükséges javítások számára speciális, gyors és biztos megoldást kínál. Lyukakhoz, repedésekhez, a műanyagok esetében, mint lökhárítók, szpojlerek, küszöbök, szélesítések. Tükörházak, stb…

  I 1590 – fekete
  I 1593 – szürke
  Rendelhető mennyiség: 50 ml

Metal Weld / 2K Metal ragasztó

 • A Metal Weld egy izocianátmentes, 2-komponensű, benzinálló fém ragasztó, amely ideális az összes fém és ipari műanyag szerkezeti összekapcsolására, valamint a kompozitok széles választékára.

  I 1587 – fehér
  I 1588 – fekete
  Rendelhető mennyiség: 50 ml

Multi Spray 1000 / Univerzállis tisztító

 • Egy erős nedvességtaszító, kenő- és ápolótermék, mely a megszorult részeket, rozsdát és szennyeződést is oldja. Konzerválja és ápolja a kezelt felületeket, valamint optimálisan védi a korrúzió, nedvesség és az időjárás káros hatásai ellen. Védőfi lmet képez, mely nemcsak a nedvesség újboli beszivárgását előzi meg, hanem igen jó kenő- és ápolóhatást is kifejt. 100%-ig szilikonmentes.

  I 1020
  Rendelhető mennyiség: 500 ml

Hi-Temp Wax Spray / Alvázvédő Spray

 • A Hi-Temp Wax egy rendkívül tartós, zsugorított zsírsavak és üreges tömítőanyag, amely kiváló minőségű rozsdamentesítést biztosít a fémlemez alkatrészek és üregek gyári minőségében. Kiváló behatolási és vízelvezető képességgel rendelkezik, lehetővé téve, hogy még a legkisebb üregekbe és repedésekbe is behatoljon, és hosszú ideig megbízhatóan védi az aljzatot. Tökéletes a jármű alsó és a tengely alkatrészeinek korrózió elleni védelmére.

  I 1361 – Áttetsző
  I 1363 – Fekete
  Rendelhető mennyiség: 1 L

Quick Bond / Ragasztó, Quick Bond Aktivátor / Száradás gyorsító

 • Egy két termékből álló szett a könnyebben sérült műanyag, fém, gumi és kerámiafelületek gyors és professzionális javításához, valamint mozgó törött kapcsok, klipszek és tartók megerősítéséhez. Speciális, beszáradás mentes fej. Másodperceken belül megköt, oldószer-mentes, igen jól csiszolható. Felvitele után javasolt a Quick Bond Activator kötés elősegítő használata. I 1567 – 10 gramm
  Alifatikus szénhidrogén, mely a Quick Bond gyorsabb száradására lett kifejlesztve. Kiválóan használható más pillanatragasztókhoz is.

  I 1568 – 150ml

Moulding Tape / 2 oldalú ragasztószalag

 • Korrigálható, poliuretán bázisú kétoldalú ragasztó, mely kiemelkedő kötőerejének köszönhetően külső és belső ragasztásokhoz egyaránt kiválóan alkalmas.

  I 161 6 x 0,8 10 m
  I 162 12 x 0,8 10 m
  I 163 15 x 0,8 10 m
  I 164 19 x 0,8 10 m
  I 165 25 x 0,8 10 m

Easy Gasket / Tömítőanyag

 • Az Easy Gasket egy nagyon jó minőségű és könnyen használható tömítőanyag, amely különféle szabványos tömítések cseréjére vagy támogatására szolgál autókban, teherautókban, hajókban, motorkerékpárokban stb.

  I 144
  Rendelhető mennyiség: 275 ml

Adheseal / Tömítő ragasztó

 • Primer nélküli ragasztás, izocianát-mentes, UV álló. Egy speciálisan kifejlesztett termék közel mindenfajta felület ragasztásához, tömítéséhez.

  I 143 fehér 290 ml
  I 1430 fekete 290 ml
  I 1432 világosszürke 290 ml
  I 1433 barna 290 ml
  I 1434 bézs 290 ml
  I 1435 zöld 290 ml