Az Innotec olyan innovatív, kiváló minőségű termékeket képvisel, amelyek professzionális használatra szolgálnak. Az általunk forgalmazott termékek autóipari és ipari karbantartási és javítási tevékenységekre szolgálnak. Célunk, hogy az érdeklődők rendelkezésére bocsássák az innovatív professzionális termékeket, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy kiváló eredményeket érjenek el.

· Minőség kompromisszumok nélkül
· Közvetlen, személyes bemutató eladás
· Optimális szállítási szolgáltatás
· Testre szabott, innovatív termékválaszték

Innotec

Cégünkről

A Maxolen Maxima Kft az Önök leghatékonyabb kiszolgálásán dolgozik. Az elmúlt hónapokban több új vezető márkát és a hozzá fűződő magas színtű technológiát vezettünk be, folyamatosan figyeljük az európai trendeket, hogy a legújabb technológiákat, termékeket teszteljük és vezessük be. Leendő és új partnereinket várjuk online webshopunkba

maxolenshop.hu

Hírekért és új információkért látogassanak el honlapjainkra maxolen.hu  és mmaxima.hu

Termékek

Repaplast / Kétkomponensű ragasztó

 • A Repaplast egy kétkomponensű ragasztó, mely a műanyagok különböző területeinél, valamint fémeknél, üvegnél, fánál szükséges javítások számára speciális, gyors és biztos megoldást kínál. Lyukakhoz, repedésekhez, a műanyagok esetében, mint lökhárítók, szpojlerek, küszöbök, szélesítések. Tükörházak, stb…

  I 1590 – fekete
  I 1593 – szürke
  Rendelhető mennyiség: 50 ml

Metal Weld / 2K Metal ragasztó

 • A Metal Weld egy izocianátmentes, 2-komponensű, benzinálló fém ragasztó, amely ideális az összes fém és ipari műanyag szerkezeti összekapcsolására, valamint a kompozitok széles választékára.

  I 1587 – fehér
  I 1588 – fekete
  Rendelhető mennyiség: 50 ml

Multi Spray 1000 / Univerzállis tisztító

 • Egy erős nedvességtaszító, kenő- és ápolótermék, mely a megszorult részeket, rozsdát és szennyeződést is oldja. Konzerválja és ápolja a kezelt felületeket, valamint optimálisan védi a korrúzió, nedvesség és az időjárás káros hatásai ellen. Védőfi lmet képez, mely nemcsak a nedvesség újboli beszivárgását előzi meg, hanem igen jó kenő- és ápolóhatást is kifejt. 100%-ig szilikonmentes.

  I 1020
  Rendelhető mennyiség: 500 ml

Tyre Lube / Szerelő spray

 • A Tire Lube egy kiváló minőségű kenőanyag a gumi alkatrészek, mint például az autó gumiabroncsok, ablaktömítések és még sok más, összeszereléséhez / szétszereléséhez. Az egyedülálló összetételének köszönhetően ez a termék kiváló kenést biztosít, csökkenti az összes gumi alkatrész súrlódási ellenállását és megszárad.

  I 1055
  Rendelhető mennyiség: 500 ml

Deblock Oil / Rozsdaoldó csavarlazító

 • Egy igen gyors hatású rozsda- és kátrányoldó. Oldja a megszorult részeket, ezáltal megkönnyíti a szétszerelést. Nem fogja meg a gumit. Hőálló! Környezetbarát hatóanyag.

  I 102
  Rendelhető mennyiség: 500 ml

Seal and Bond Remover / Matrica eltávolító

 • Egy technikailag kimagasló termék, mely tömítő-és ragasztóanyagok oldására, lágyítására és eltávolítására lett kifejlesztve. Igen könnyű használat. Tisztít és zsírtalanít minden felületet, oldja a szilikont is. Gyorsan és nyom nélkül párolog.

  I 1270
  Rendelhető mennyiség: 500 ml

Multi Clean / Univerzális habtisztító

 • Egy professzionlis habtisztító majdnem minden felület számára, mint pl.: műanyag, gumi, poliészterek, szőnyegpadlók, bőr, lakkozott felületek, stb..

  I 1236
  Rendelhető mennyiség: 600 ml

Application Activator / Fólia felrakó folyadék

 • Speciálisan alkalmazható, alkoholbázisú folyadék az öntapadó fóliák és feliratok gyors és egyszerű felviteléhez. Gyors száradás alacsony hőmérsékleten is.

  I 1276
  Rendelhető mennyiség: 500 ml

Hi-Temp Wax Spray / Alvázvédő Spray

 • A Hi-Temp Wax egy rendkívül tartós, zsugorított zsírsavak és üreges tömítőanyag, amely kiváló minőségű rozsdamentesítést biztosít a fémlemez alkatrészek és üregek gyári minőségében. Kiváló behatolási és vízelvezető képességgel rendelkezik, lehetővé téve, hogy még a legkisebb üregekbe és repedésekbe is behatoljon, és hosszú ideig megbízhatóan védi az aljzatot. Tökéletes a jármű alsó és a tengely alkatrészeinek korrózió elleni védelmére.

  I 1361 – Áttetsző
  I 1363 – Fekete
  Rendelhető mennyiség: 1 L

Quick Bond / Ragasztó, Quick Bond Aktivátor / Száradás gyorsító

 • Egy két termékből álló szett a könnyebben sérült műanyag, fém, gumi és kerámiafelületek gyors és professzionális javításához, valamint mozgó törött kapcsok, klipszek és tartók megerősítéséhez. Speciális, beszáradás mentes fej. Másodperceken belül megköt, oldószer-mentes, igen jól csiszolható. Felvitele után javasolt a Quick Bond Activator kötés elősegítő használata. I 1567 – 10 gramm
  Alifatikus szénhidrogén, mely a Quick Bond gyorsabb száradására lett kifejlesztve. Kiválóan használható más pillanatragasztókhoz is.

  I 1568 – 150ml

Moulding Tape / 2 oldalú ragasztószalag

 • Korrigálható, poliuretán bázisú kétoldalú ragasztó, mely kiemelkedő kötőerejének köszönhetően külső és belső ragasztásokhoz egyaránt kiválóan alkalmas.

  I 161 6 x 0,8 10 m
  I 162 12 x 0,8 10 m
  I 163 15 x 0,8 10 m
  I 164 19 x 0,8 10 m
  I 165 25 x 0,8 10 m

Easy Gasket / Tömítőanyag

 • Az Easy Gasket egy nagyon jó minőségű és könnyen használható tömítőanyag, amely különféle szabványos tömítések cseréjére vagy támogatására szolgál autókban, teherautókban, hajókban, motorkerékpárokban stb.

  I 144
  Rendelhető mennyiség: 275 ml

Adheseal / Tömítő ragasztó

 • Primer nélküli ragasztás, izocianát-mentes, UV álló. Egy speciálisan kifejlesztett termék közel mindenfajta felület ragasztásához, tömítéséhez.

  I 143 fehér 290 ml
  I 1430 fekete 290 ml
  I 1432 világosszürke 290 ml
  I 1433 barna 290 ml
  I 1434 bézs 290 ml
  I 1435 zöld 290 ml

Repaplast Colour Finish Better Care / Műanyag festék

 • Egyedülálló műanyaglakk az eredeti színtónus visszaállításához javítás után, illetve színfrissítési lehetőség a kifakult színek esetében.

  I 1570-1 fekete 500 ml
  I 1572-1 anthrazit 500 ml
  I 1573-1 sötétszürke 500 ml
  I 1573-2 füstszürke 500 ml
  I 1574-1 középszürke 500 ml
  I 1575-1 fényes fekete 500 ml
  I 1576-1 metálszürke 500 ml

Trennschnur / Üvegkivágó zsinor

 • Nagyon vékony, újrafelhasználható elválasztó kábel. Nincs sérülés a járműben. Alkalmas minden ragasztott járműablakhoz. Emblémák és díszlécek eltávolítása

  I 1481
  Rendelhető mennyiség: 1 x100 m